Vincenzo ca. 27cm

Op voorraad
SKU
abo17-07.

incl. BTW excl. Verzendkosten

Geleverd binnen: 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling

Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Vincenzo patroon
€ 6,00
stuk
Totaal geselecteerd:

Probeer bestaat alweer 25 jaar. Dit jubileumjaar brengt ProBeer elke maand een nieuw patroon, van een beer of ander dier, uit. Dit betekent 12 nieuwe modellen, waarop u zich met korting kunt abonneren. 

Deze maand alweer het zevende patroon van het het jubileumsabonnement. Voor het zevende patroon hebben we gekozen voor een ontwerp van Carolin Mersmann.

Carolin maakt sinds 2013 beren en andere dieren. Voor ProBeer heeft ze al vaker hernieuwde oplages van bestaande beren gemaakt en eigen patronen ontworpen.

Haar grote voorbeeld was de binnen de berenwereld bekende en onvergetelijke Birgit Elskamp. In al haar ontwerpen is de werkwijze van Birgit nog goed zichtbaar. Carolin werkt zelf graag met bijzondere stoffen en kleuren om alle details zo goed mogelijk uit te laten komen.


carolin

In 2014 en 2015 heeft Carolin ook al zomerberen Enzo en Barny (link) voor ProBeer ontworpen en daarom was het logisch om Carolin ook dit jubileumjaar voor een zomers ontwerp te vragen.  

Zie voor meer informatie over Carolin ook
https://www.facebook.com/cmbears/

 Carolin Baeren

Passend bij het jaargetijde is beer Vincenzo ontworpen. Vincenzo is circa 27cm groot, heeft een zomers kapsel, is gemaakt van een prachtige mohair en heeft een mooi en fris zomers tintje.

Voor het maken van Vincenzo heeft u nodig:
- Patroon en beschrijving
- Voldoende mohair (35 x 70cm)
- Potenstof (12,5 x 23cm)
- Stof voor de haaren

- Schijven (6x30mm + 4x35mm)
- Splitpen (5x 3,2x32mm)
- Ringen (10x M3x20mm)

- Glasogen (10mm)
- Neusgaren
- Naaigaren 
- Vulmateriaal